3 gode grunde til at benytte sig af Sioo produkter

Har du en terrasse, et skur, et stakit eller andet træværk stående i haven? Så er der mange gode grunde til at benytte sig af Sioos træbeskyttelsesprodukter. Med Sioo træbeskyttelse beskytter du blandt andet dit træværk mod uvejr, hvilket kan være afgørende for træets forlængelsestid.

Læs med her, og bliv klogere på Sioo og de mange fordele, som der er ved at benytte sig af deres produkter.

Slip for at oliere hvert år

En af fordelene ved at benytte sig af Sioo træbeskyttelse, det er, at du slipper for at skulle oliere dit træværk hvert eneste år. Sioos træbeskyttelsesprodukter er baseret på kisel, hvilket gør, at produktet trænger dybt ind i træet og danner en modstandsdygtig barriere, som kan beskytte træet helt op til 12 år. Dette vil man ikke opleve med mange andre træbeskyttelsesprodukter, som ofte kun er baseret på natrium, og derfor kun lægger sig i overfladen af træværket. Træbeskyttelse baseret på natrium giver derfor en svagere beskyttelse og kræver dermed langt flere behandlinger, hvis man vil opnå en vedligeholdende beskyttelse. Læs mere om Sioo træbeskyttelse på; https://www.maler-maling.dk/sioo-terrasse.

Fremskynd træets gråningsproces

De fleste ønsker sit træ i en flot naturlig sølvgrå farve. Dette er dog en proces, som på normalvis kan tage op til flere år, medmindre man vælger at give det en kemisk træblegning. Hvilket dog er en rigtig dårlig ide, da det i langt de fleste tilfælde gør mere end skade end gavn på træet.

Med Sioo træbeskyttelse fremskynder du dit træværks gråningsproces uden at gøre skade. Blot efter en enkelt behandling vil du kunne opleve, at træet vil skifte farve og få en flot sølvgrå overflade. Og som en ekstra bonus vil man også opleve at træet bliver blødere og mere behageligt at gå på, hvilket kan være en lækker bonus på eksempelvis en træterrasse.

Hurtigt og let at anvende

En tredje fordel ved Sioo træbeskyttelse er, at det super hurtigt og let at anvende. Det eneste det kræver er, at du inden behandling afrenser dit træværk. Dette kan nemt gøres med fx en træfrisker eller med Sioos eget rensemiddel. Herefter kan du påføre træbeskyttelsesbehandlingen. Det anbefales, at du gentager behandlingen 2 gange med 2 timers mellemrum første gang.

Ønsker man den mest effektive beskyttelse som muligt, så kan det anbefales at påføre overfladebeskyttelse også. Den skal påføres 4 timer efter, at du har givet træværket sin anden behandling af den dybdegående træbeskyttelse. Efter 12-18 måneder kan det være en god ide at påføre et lag af overfladebehandlingen igen, da dette vil sørge for at forsegle overfladen og dermed sikre at beskyttelsen holder i mange år.

Køb Sioo træbehandling allerede i dag

Der er altså mange fordele ved at benytte sig af Sioo træbehandling, hvis man ønsker at vedligeholde og øge sit træværk forlængelsestid. Du kan finde Sioos produkter i de fleste malerforretninger eller online på diverse hjemmesider. Så hvorfor ikke købe Sioo træbehandling allerede i dag, og gøre dig selv og dit træ en kæmpe tjeneste?

Held og lykke med din træbehandling.

8 thoughts on “3 gode grunde til at benytte sig af Sioo produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *