Bliv en god vært med jokes og hindbær marmelade

Det er skønt at invitere gæster over til en hyggelig aften eller en lækker omgang brunch. Det er altid hyggeligt at have gæster på besøg, men nogle gange kan det være svært at finde på nogle gode ideer til, hvad man kan lave sammen, og det kan også være svært at finde på nogle gode menuer. Læs videre her hvis du gerne vil have lidt inspiration til at sammensætte en god dag eller aften for dine gæster.

Brunch

De fleste elsker et brunchbord med alverdens skønne lækkerier til at starte dagen på. Brunchen er perfekt at holde for familiemedlemmer eller venner, som er mere til en kop kaffe og en hyggelig snak end en tur i byen.

Når det kommer til maden er brunch ikke så kompliceret. Det er meget forskelligt, hvad man laver til en brunch, så du kan nemt præge måltidet med din egen smag. Dog er der nogle få ting, som altid falder i god jord, hvis du skulle være lidt i tvivl om, hvad dine gæster foretrækker. Æg og bacon samt brød til er et populært valg, og en god hindbær marmelade dertil er altid en god idé.

Skøn middag

At invitere til aftensmad en fredag eller lørdag aften er også altid en sikker vinder. Det er skønt i en fortravlet hverdag, når nogen inviterer på lækker aftensmad. Det er altid dejligt med godt selskab, og det er også skønt for en gangs skyld ikke selv at skal bruge tid i køkkenet på at kokkerere en skøn menu.

De fleste nyder, når man i weekenden får mulighed for at spise et måltid, som ikke ligner det, man får til hverdag. De fleste retter, som man har gjort sig umage med, er formentlig nogle, dine gæster værdsætter og specielt med en god flaske vin eller øl til. Man kan for eksempel vælge at lave en steg med kartofler og salat til, eller man kan lave noget mere simpelt, men lige så lækkert og fyldt med weekendvibes, som for eksempel pizza eller burgere.

Jokes og brætspil

Det er skønt at nyde maden sammen og bliver opdateret på, hvad der sker i hinandens liv, men det er også skønt med lidt god underholdning. Find for eksempel et brætspil frem eller lær nogle jokes udenad, som du kan fortælle, hvis du synes, stemningen trænger til et pift.

Der findes masser af forskellige brætspil, der kan passe til, hvilket humør man er i. Er i for eksempel til det sjove, så kan spillet Hint være en god idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *