Sådan bliver du klar til, at værtshuse i Odense åbner igen!

Snart slipper covid-19 og de tilhørende forbud sandsynligvis sit tag i Danmarks stille gader, og utallige værtshuse i Odense står klar til igen at give alle kunderne en god og festlig oplevelse efter en kold vinter. Følg med inde på http://odensebladet.dk/, hvor du i kalenderen blandt andet kan se, hvad sker i Odense i den kommende tid. Men hvad skal du egentlig sørge for at have styr på inden da, så du kan blive stjernen på Odenses mange værtshuse? Du får en lille guide her!

Få styr på outfittet

Når du skal besøge værtshusene i Odense efter en lang nedlukning, er det vigtigt at se brandsmart ud. Du kan derfor lige så godt allerede nu begynde at planlægge dine outfits, så du er klar på dagen, hvor værtshusene igen slår dørene op for kunderne. Butikkerne har langt om længe åbnet igen i Odenses gader, så der er ingen undskyldning for ikke at planlægge en shoppetur snarest. Ellers kan du også sagtens nå at hente forårets nyeste tendenser hjem fra internettet. Det er nemlig et område, hvor der hele tiden sker noget nyt.

Tjek vejrudsigten i god tid

Nu vi er ved outfittet, afhænger det selvfølgelig også af det meget omskiftelige danske vejr. Sørg for at tjekke et stykke ud i fremtiden, hvad meteorologerne melder, så du ikke møder op med enten for lidt eller meget tøj til en festlig aften. Værtshusene i Odense har mange gode muligheder for at sidde udenfor i det oftest dejlige danske solskin, så det er altid godt at vurdere tøjvalget en ekstra gang. De fleste værtshuse har dog også altid et tæppe, som du kan varme dig med.

Få styr på vennerne, der skal med på værtshus

Også på værtshuse i Odense kommer coronarestriktioner til at gælde ved genåbning. Det handler derfor om at være taktisk. Du kan på forhånd overveje hvilke venner, der er dine bedste værtshusbuddies. Det er naturligvis dem, du skal have med under armen, når festlighederne sættes ind. Ved sidste genåbning lød forsamlingsforbuddet på grupper på 10. Måske bliver det mindre denne gang, så det er vigtigt at udvælge de mest festlige venner. Husk derudover at møde op i god tid på dit foretrukne værtshus i Odense, da værtshusene kun må lukke et begrænset antal ind.

Sørg for dine forholdsregler

Selvom det bliver en glædelig genåbning for dig, vennerne og alle værtshuse i Odense, skal du desværre stadig forholde dig til, at Danmark befinder sig i kølvandet på en pandemi. Husk altid at have et par mundbind og en lille håndsprit med i tasken. Hvis du føler den mindste smule tegn på sygdom, er det bedre at blive hjemme en dag eller to ekstra, så vi kan holde gang i livet på værtshuse i Odense. Husk at du kan forebygge smitte på følgende måde:

  1. Begræns fysisk kontakt med folk, som du ikke kender. Undgå her håndtryk, kys og kram.
  2. Host og nys i ærmet – IKKE HÆNDER
  3. Bliv hjemme ved sygdomssymptomer
  4. Vask og sprit hænder ofte

 

God fornøjelse.

1 thought on “Sådan bliver du klar til, at værtshuse i Odense åbner igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *