Tre gode bud på haveaktiviteter

Af og til kan haven lande nederst på vores prioriteringsliste. Dét gælder særligt i de perioder, hvor vi har meget at se til i hverdagen.

Men hvis havens hæk er forvokset, og græsset er tørt og gulligt, hjælper det bestemt ikke på vores lyst til at gå i haven. Husker du derimod at pleje og passe din hjems grønne område, vil du opleve, at haven muliggør et væld af hyggelige aktiviteter.

Plant nyt

Havearbejde er hårdt arbejde. Men ofte er resultaterne det hele værd. Når du har fået styr på havens mest basale vedligeholdelse, kan du med fordel begynde at overveje et par mulige tilføjelser.

Du kan måske bygge en havebænk, som du kan placere i æbletræets skygge. Eller du kan gå på indkøb og finde nye blomster, planter og træer, som vil gøre sig godt i haven. Trænger din have til et sødmefyldt strejf af farver? Køb kirsebærtræer her og oplev fordelene.

Afhold havearrangementer

I sommerhalvåret bør du naturligvis få så meget ud af din have som muligt. Har du fødselsdag, kan du fejre lejligheden under åben himmel. Du kan også invitere dine gæster til weekendturneringer i petanque, kongespil, kroket eller skak.

Og ved de gængse middagsselskaber, bør grillen indgå i aftenens hygge. Køb godt med lidt lækker mad, stil stearinlys på havesortimentets borde og læg et par tæpper og puder rundt omkring, så I kan holde varmen, selv når mørket begynder at falde på.

Slap af og lad op

De bedste havestunder er dem, vi bruger på at slappe af. I stedet for at plante dig foran fjernsynet i alle dine frie stunder, bør du bruge den næste solskinsdag på at sætte dig til rette i haven med en god bog og en kold sodavand.

Læg mærke til fuglenes kvidder. Nyd solens varme stråler mod din hud. Og læg mærke til hvordan selv en kort stund i det grønne kan gøre underværker for dit energiniveau og dit humør. 

Mangler pengene?

Selvom hverken kirsebærtræer, havemøbler, grill eller grillmad koster en formue, kan det godt være svært for alvor at havehygge, hvis din konto står tom. Heldigvis har det aldrig været nemmere at låne penge. Lån penge uden om banken og kom så i gang med at dyrke haveaktiviteterne. 

Der findes et bredt udvalg af danske låneudbydere, og fælles for langt de fleste af dem er, at ansøgningsprocessen er hurtig og nem.

1 thought on “Tre gode bud på haveaktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *