3 tips til at skrive din egen bog

Drømmer du om at skrive din egen bog, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte, og hvor du skal slutte, kan det være, at du kan få nogle gode tips med her. Vi kommer ihf. med tre gode råd til dig, som du kan tage med videre.

Find de billigste flyverdragter i god kvalitet her.

Skriv om noget der interesserer dig

For det første kan det være en god idé at skrive om noget, der har din interesse, eller som du ved noget om. Har du ingen interesse for fodbold, skal du ikke til at skrive en bog om det. Men interesserer du dig meget for blomster, eller har du erfaring med at sejle jorden rundt, kan det være gode emner at skrive om. Det er meget nemmere for dig at skrive om noget, du brænder for, eller som du har erfaringer med selv.

Skriv gerne hver dag

Dernæst kan det være godt at komme i gang med at skrive noget hver eneste dag. Der er mange, der har en drøm om at skrive en bog, men som aldrig får skrevet meget mere end en side eller to, før de giver op og lægger det hele ned i skuffen igen. Hvis du gerne vil fuldføre dit projekt med at skrive en bog, kan det være smart at sætte tid af til at skrive hver dag. På den måde øger du i hvert fald chancen for at komme i mål med dit projekt.

Ret først bagefter

Når du skriver, er det også godt ikke at tænke for meget over det eller at sidde og bruge tid på at rette i det, du skriver. Det kan du altid gøre bagefter. Når du skriver, er det godt ikke at være for kritisk. Her skal du bare lade kreativiteten flyde, og så kan du altid gå tilbage og bruge tid på at rette i det, når du er færdig med at skrive det første udkast. Der vil uden tvivl være masser ting, du kan rette i, men det bør ikke gøres i den kreative proces.

4.255 thoughts on “3 tips til at skrive din egen bog

 1. Spencerpat says:

  farmacias baratas online envГ­o gratis farmacia online envГ­o gratis or farmacia online envГ­o gratis
  https://images.google.com.vc/url?q=https://tadalafilo.pro farmacia envГ­os internacionales
  [url=http://tomsawyer-sportsclub.jp/_m/index.php?a=free_page/goto_mobile&referer=https://tadalafilo.pro]farmacia barata[/url] farmacias online seguras en espaГ±a and [url=http://83783.net/home.php?mod=space&uid=7900809]farmacia online madrid[/url] п»їfarmacia online

  Svar
 2. KevinGyhot says:

  Pharmacie en ligne pas cher [url=http://cialissansordonnance.pro/#]tadalafil sans ordonnance[/url] pharmacie ouverte 24/24

  Svar