Giv parterapien en chance

Giv parterapien en chance

En parterapeut fra København kan hjælpe jer med at finde hinanden igen, hvis I kan mærke at der er kommet konflikt og distance ind i forholdet. Denne kolde tilstand, hvor man føler sig efterladt og alene i parforholdet slider. Her er kommunikationen alfa og omega. Hvis kærligheden og de ømme følelser skal blomstre, så er det afgørende at få styr på kommunikationen. Hvis I starter på parterapi vil I få nogle nyttige og effektive strategier, metoder og teknikker til bedre at takle, hvis kommunikationen er ved at køre af sporet hos jer. 

For at finde frem til en bedre kommunikation, er det afgørende bedre at kunne forstå hinanden og hinandens følelser. At vi kan udtrykke hvad der sker mellem os lige nu, hvor vi har denne samtale, hvor vi går skævt af hinanden. Oftest har vi rigtig svært ved at gøre det, fordi vi har oparbejdet en erfaring med at dække over det, som vi har oplevet har såret os selv eller den anden. Så hellere lad være med at tage hul på det emne, som gør ondt.

Heldigvis er det muligt at komme videre gennem støtte fra en professionel og erfaren parterapeut f.eks gennem relevante øvelser. Det er gennem styrede samtaler at I kommer til at mærke samhørigheden igen og finder tilbage til det sted i relationen, hvor i føler jer godt tilpas og trygge og elsket for den I er.

Husk på at en parterapeut typisk har hjulpet hundredevis af par godt videre gennem kriser og tillidsbrud, hvilket jo er et rigtig godt afsæt for at få styr på jeres parforhold også.

Så grib chancen og få de rigtige værktøjer til at få en god samtale og dialog igang mellem jer, så I møder jeres partner på den rigtige måde. Kontakt en parterapeut København i dit nærområde København K nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *