5 fede ting til hjemmet

Er du en af dem, som elsker fede ting til hjemmet? Det kan være alt fra køkken gadgets til smart belysning. Er det noget for dig, vil du syntes godt om artiklen her. Vi kommer nemlig ind på ikke mindre end 5 fede ting til hjemmet. Alle sammen nogle, som du nemt kan købe for en overkommelig pris. Du finder alle 5 fede ting på https://www.supersejeting.dk/, hvor du også kan finde mange andre seje ting og sager.

 

Trådløs støvsuger

En trådløs støvsuger er genial at have i hjemmet. Har børnene spist og krummet lidt ved stuebordet, er det ti gange nemmere lige at give en trådløs støvsuger frem, frem for den store klodsede model der står i kosteskabet. Samtidig er de også super gode til at rengøre bil med, og kan komme ned selv de trænge steder.

 

Kitchen safe

Kitchen safe er en slags pengeskab til slik og andre snacks. Blot med den twist, at det er på tid. Det vil sige at du kan indstille kitchen safe til at åbne på et bestemt tidspunkt. Dermed kommer du eller andre i familien, ikke til at spise fredagsslikket før tid.

 

Pizzasten af lava

Kan i lide at lave hjemmelavet pizza i jeres familie? Så bør du overveje at anskaffe dig en pizzasten lavet at lave. Med den kan du lave de lækreste pizzaer med sprød bund i ovnen eller på grillen. Og så er det naturligvis super fedt, at lavaen kommer fra en rigtig vulkan.

 

3D printer

I fremtiden kommer de fleste – hvis ikke alle – hjem helt sikker til at eje en 3D printer. Du kan printe stort set alt med den i plastik, naturligvis i en begrænsede størrelse. Skal du bruge en lille plastik ting, et nyt kop eller andet i plastisk, kan du nemt selv printe det i dit eget hjem.

 

Automatisk sæbepumpe

Den automatiske sæbepumpe er ikke kun en fed gadget til badeværelset eller køkkenet, den er også hygiejnisk. Du skal nemlig ikke røre pumpen for at få sæbe ud – du skal blot tage hånden ned under den, så sensoren registrerer din hånd. Herefter skyder den et skud sæbe ud i hånden på dig – super smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *