6 af de mest populære løgplanter

Løgplanter er en fast bestanddel i mange haver. De er nemme at dyrke og mange af planterne kan komme igen år efter år. Der findes mange forskellige typer af løgplanter, men nogle er mere populære end andre. I dette blogindlæg vil vi nævne 6 af de mest populære løgplanter.

Hyacinten: Hyacintløg er en af de mest populære typer af løg. De er nemme at dyrke, og de har et stort udvalg af farver. Man kan både have dem i én farve eller et vælg af forskellige farver som sammen skaber en kontrast. De er smukke og så dufter de herligt. Læs mere om hyacinten på denne side.

Tulipanen : Tulipaner er en anden populær type løg. De findes i mange forskellige farver, og de er relativt nemme at dyrke. De er stilfulde og så smukke at se på. De er familie med liljen og der findes over 150 arter.

Vintergækken: Snedråber er en type løg, der er meget populær. De er små og har et delikat udseende. De vokser om vinteren, og de er ofte en af de første blomster, der blomstrer om foråret.

Påskeliljer: Påskeliljer: Påskeliljer er en af de mest populære løgtyper. De findes i mange forskellige farver, og de er meget nemme at dyrke. Påskeliljer er et symbol på foråret, og de er ofte en af de første blomster, der blomstrer om foråret.

Iris: Irisløg er meget populære og findes i mange forskellige farver. De har en lang blomstringssæson, og de er meget nemme at dyrke.

Krokos løg: Krokus løg er meget populære og findes i mange forskellige farver. De har en lang blomstringssæson og er meget nemme at dyrke. Krokusløg bruges ofte som naturlig skadedyrsbekæmpelse, fordi de indeholder et kemikalie, der er giftigt for mange skadedyr.

Der findes rigtig mange forskellige løgplanter i de danske haver. Du har måske flere typer i din egen have. Hvis du gerne vil blive klogere på de enkelte løgplanter, så lave en research om dem, så du kan lære, hvordan du kan formere dem i din have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *