Den smarte konto der sørger for mere økonomisk frihed

Af og til kommer der en måned hvor kontoen er så rød den kunne blive president i rusland.

Nogle måneder er lidt som en tur på en forhindringsbane. Man skal lige kæmpe sig udenom en masse bøvl for at komme i mål. Det kan være det er sådan en måned, hvor ungerne skal have nye sko, køleskabet forvandles til en ovn og bilen skriger efter nye sommerdæk. Det er bare ikke lige her man har råd til noget som helst andet. Rent faktisk kan det godt være du ender med slet ikke at have råd til det hele. Det er her det kan være en fordel at skubbe et par betalinger til næste måned. 

Normalt skal du så i banken og bede om overtræk eller lave forbrugslån. Uanset hvad, så er det bøvlet og forbundet med omkostninger. Måden du kan slippe for det på, er ved at få en smart afbetalingskonto. Det kunne være den fra Viabill. Her kan du så lave din online køb med den nye konto og rykke dine betalinger til måneder hvor der er bedre plads. Alt kan samles på en konto, uanset hvad du skal handle. Sko, tøj, legetøj, frækt lingeri, møbler, værktøj ja endda sexlegetøj. Alt kan købes i en fælles afbetaling. Det gør det nemmere og billigere. 

Hvordan skal du bruge den?

Det er super nemt at komme igang og bruge den smarte løsning. Den virker som betaling i stort set alle online shops i Danmark. Dermed kan du handle helt som du plejer. Når du fremover skal købe noget, vælger du blot den som betaling. Beløbet samles nu på den nye konto, frem for at blive trukket på din bankkonto. Du kan så logge ind og afgøre hvor hurtigt det skal betales tilbage og hvilke størrelse bidder det skal trækkes. Systemet trækker så en del af beløbet automatisk hver måned på din konto. Det eneste du skal betale er nogle få procenter. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *