3 sjove ting du kan lave til en polterabend

Skal du snart være med til at arrangere polterabend for en af dine gode venner, og vil du gerne være sikker på, at I får en rigtig god dag sammen med en masse sjove aktiviteter, har vi her samlet et par gode idéer til, hvad I kan vælge at lave på lige netop denne dag. Der er naturligvis også mange andre sjove aktiviteter, I kan kaste jer over, end bare de her, hvis du har brug for flere idéer.

Køb de billigste mørklægningsgardiner i bryllupsgave her.

Escape room

For det første kan I jo vælge at tage i escape room. Det er en sjov ting at lave, når I er flere samlet, og det koster ikke særlig meget at komme i gang med. Der er escape rooms overalt i Danmark, så der er gode chancer for, at der også er et sted i nærheden af, hvor I bor, så I ikke skal køre så langt for det. Det er fx en god måde at starte dagen ud på. Så kan der altid komme lidt mere fart på senere på dagen, når I er begyndt at komme i stødet.

Køre gokart

I kan også vælge at tage ud at køre gokart, hvis I har lyst til det. Det er et af de helt klassiske valg til en polterabend, og det er der mange, der har gjort før jer. Så hvis I er vilde med at køre ræs mod hinanden, er det da bare med at afgøre slaget på gokartbanen. Det er lidt dyrere at lave en escape room, men til gengæld er der også mere fart over feltet, og du kan være sikker på, at det bliver en rigtig sjov oplevelse for jer alle sammen at køre mod hinanden på banen.

Find hvide plissegardiner nu.

Spil paintball

Sidst, men ikke mindst, kan I også vælge at afgøre kampen på paintball banen. Det er utroligt sjovt at spille paintball med sine venner, og hvis I bare sørger for at overholde reglerne og ikke skyde på hinanden, som de gør i Klovn serien, skal det nok ende med at blive en god og sjov oplevelse for alle parter. Der er sikkert en god bane i nærheden af, hvor I befinder jer, så det er jo bare med at booke jer ind allerede i dag, hvis det er noget, I har lyst til at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *