Drop in kontor – det nye normale?

I kølvandet på Covid-19-pandemien er mange virksomheder blevet tvunget til at revurdere den måde, de arbejder på. En af de mest markante ændringer har været skiftet til hjemmearbejde. For nogle har dette været en drøm, der er gået i opfyldelse. Ikke mere pendling! Mere fleksible arbejdstider! Pyjamas hele dagen! Men for andre har det været et mareridt at arbejde hjemmefra: trange lokaler, konstante distraktioner og et helt nyt sæt udfordringer, når det gælder om at opretholde balancen mellem arbejde og privatliv.

Efterhånden som virksomhederne begynder at genåbne, spekulerer mange på, hvordan den nye normale situation vil se ud. Vil vi alle vende tilbage til kontoret? Vil vi fortsætte med at arbejde hjemmefra? Eller vil vi finde en mellemvej? Det ser i stigende grad ud til, at det sidste er det mest sandsynlige scenarie.

Fordele ved et drop in kontor

Der er masser af grunde til, at et drop in kontor kan være et stort hit blandt iværksættere. Først og fremmest er det fleksibelt. Uanset om du har brug for et sted at fokusere i et par timer eller et par dage, kan du nemt finde en ledig arbejdsplads, der passer til dine behov. Og da du kun betaler for den tid, du bruger, er det meget billigere end at leje dit eget kontorlokale.

Desuden er drop-in-kontorer ofte udstyret med masser af faciliteter, der gør livet lettere for medarbejderne. Udbyderne af kontorlokalerne tilbyder f.eks. ikke kun adgang til arbejdsplads, men stille også andre faciliteter til rådighed, såsom mødelokaler, printer, kantineordning og fri parkering. For nogle kan det være et vigtigt salgsargument at have adgang til disse faciliteter, når det gælder om at tiltrække og fastholde iværksættere.

Andre fordele ved et drop in kontor er økonomien. Når du deler et kontor med andre virksomheder eller freelancere, bliver huslejen ikke så stor og de faste omkostninger er fordelt ud på flere. Det kan spare en masse penge i det lange løb. En anden stor fordel er bekvemmeligheden. Drop-in-kontorer er som regel også bekvemt placeret, så du behøver ikke at spilde tid på at pendle. Og da de normalt deles med andre virksomheder eller freelancere, får du adgang til netværksmuligheder og potentielle forretningspartnere, som du måske ellers ikke ville have. 

Så hvis du leder efter en omkostningseffektiv og praktisk måde at drive din virksomhed på, kan et drop in kontor bestemt være noget for dig. Læs nærmere omkring, hvilke muligheder du har, hvis du søger et kontorfællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *