Endelig åbner samfundet igen 

Endelig åbner samfundet igen 

Hej alle sammen. Jeg er simpelthen så glad for de dejlige nyheder, at vores samfund endelig begynder at åbne op igen! Det betyder bare alt for mig, da jeg har levet i isolation gennem de seneste 6 måneder under nedlukningen. Jeg bor alene, så det har virkelig været en kedelig omgang. Ikke nok med det, så har vi lige været igennem de mørke og kolde måneder, hvilket simpelthen ikke hjælper på ens humør. Jeg vil næsten gå så langt og sige at jeg har været virkelig deprimeret gennem en længere periode. Her er jeg nok ikke den eneste, som har gået rundt med disse følelser. Jeg ved i hvert fald, at jeg har følt, at verdenen ikke længere drejede rundt. Med dette mener jeg, at jeg følte at mit liv gik i stå, da alle dage var fuldstændig ens! Det eneste jeg gjorde i alle disse måneder, var at stå op og se Netflix. Men nu ser det endelig ud til at vi kan komme ud og opleve ting igen. Jeg trænger også til at komme ud og rejse snart, så jeg kan få flere oplevelser sammen med mine venner. Vi havde faktisk planlagt flere ture her i 2021, men alt blev aflyst på grund af corona situationen.  

Og har I set vejret denne uge? Hold da op, hvor er jeg bare glad! Denne genåbning kommer lige til sommeren, så vi kan komme ud og nye hinandens selskab. En ting er helt sikkert og det er at jeg kommer til at holde en sommerfest med vennerne! Denne fest kommer ikke til at mangle noget. Jeg vælger en dag med det perfekte vejr, så vi kan have en kæmpe vandkamp med vandballoner. Hvorfor lige vandballoner? Fordi jeg faldt over en hjemmeside, som sælger de perfekte vandballoner til netop denne situation, hvor man kan lave flere vandballoner på samme tid. De har faktisk lavet et blogindlæg angående sommer og vandballoner, som rent faktisk gav mig ideen til min sommerfest. Men det kunne jo være mega fedt, at holde en fest hvor vi har alkohol, sommer og vandballoner. Jeg kan i hvert fald garantere, at mine venner vil komme, da de er vilde med ideen om at se hinaden igen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *