Første gang som hjemmearbejder  

 Første gang som hjemmearbejder  

Er du en af de mange danske arbejdere, som er blevet sendt hjem for at arbejde? Er jeg den eneste, som rent faktisk er vild med denne ide? Jeg plejer at bruge utrolig meget tid på min arbejdsplads. Man vil næsten være frisket til at kalde den arbejdsplads for mit rigtige hjem, da jeg efterhånden brugte mere tid der end hjemme hos min familie. Jeg var derfor virkelig spændt over muligheden for at komme til at arbejde fra, da jeg nu har en mulighed for at kunne balancere arbejdslivet og mit privatliv bedre end nogensinde før.  

Men før jeg officielt kunne begynde på min nye arbejdsplads, var jeg nødt til at lave et nyt kontor til mig selv i hjemmet, da jeg simpelthen ikke kunne arbejde i hverken køkkenet eller stuen, eftersom hele familien gerne skulle kunne være her. Så jeg har overtaget gæsteværelset, som jeg nu skal lave om til mit nye hjemmekontor hvorfra jeg skal kunne udføre mit arbejde. Men hvad skal man egentlig bruge for at kunne lave alt sit arbejde hjemme fra? Jeg tog mig selv i at undersøge dette på internettet, hvor jeg fandt et blogindlæg vedrørende hjemmearbejde, som virkelig kom ind på situationen og hvilke redskaber, som skal bruges for at gøre det muligt. Jeg var så heldig at virksomheden bag denne artikel, PrisPresseren.dk, kom med nogle forslag til hvad der skal bruges til et ordentligt hjemmekontor 

Personligt havde jeg aldrig overvejet at et godt headset. Jeg har aldrig ejet noget som kommer tæt på et ordernligt headset, da jeg altid bare har brugt dem som kom med mobil for et par år siden. Men jeg kan da godt se, at hvis jeg skal kunne foretage møder og kommunikere ordentligt med min chef, så har jeg da brug for et godt headset 

Men jeg glæder mig til at se hvordan jeg kommer til at præstere fra hjemmefronten, hvor der er lidt flere ting som kan distrahere mig. Men jeg tror, at virksomheden og jeg kommer til at præstere rigtig godt den kommende tid, da jeg er i det rigtige mindset samt har de rigtige redskaber til opgaven.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *