Gør noget godt for miljøet

Synes du også, det er fedt at gøre noget godt for miljøet? Det kan være, du mangler nye fifs til, hvad du kan gøre? Hvis det er tilfældet, så er du havnet det helt rigtige sted. Her kommer der nemlig tips til, hvordan du kan blive mere miljøbevidst.

Skift din benzinbil ud med en elbil

Hvis du godt kan lide at passe på miljøet, så er det naturligvis allerbedst at lade vær med at køre bil. Det er bare ikke alle, der kan undvære en bil. Hvis du er en af dem, så kan du vælge at skifte til en elbil, så du stadig har mulighed for at kunne køre rundt.

En elbil udleder meget mindre C02 end en benzinbil, og det er både bedre for miljøet og for menneskerne, der undgår at indånde bilos. Hvis du gerne vil have bil, men stadig gerne vil gøre noget godt for miljøet, så er der ingen vej udenom – du skal have en elbil.

Hvis du har en elbil, så skal du også have en ladestander, så du kan lade den op derhjemme uden at skulle til at lede efter ladestationer rundt omkring. Hvis du overvejer at købe elbil og ladestander, så køb ladestationer her.

Dyrk dine egne grøntsager

Det er godt for miljøet, at man spiser flere grøntsager. Dog kan det stadig være belastende for miljøet, hvis grøntsagerne skal fragtes langt. Hvis du gerne vil gøre det, der er allermest miljøvenligt, så skal du til at dyrke dine egne grøntsager.

Det er også enormt lækkert at have muligheden for at gå ud i sin egen have og hente forsyninger. Du kan f.eks. overveje dyrkning af agurker i kapilærkasser. Her skal du blot hælde vand på forneden, og så tager planten selv det vand, den skal bruge. Så bliver det ikke meget nemmere.

Spis mindre kød

Du kan også gøre miljøet en tjeneste ved at skære ned for dit kødforbrug. Især oksekød og grisekød er dårligt for miljøet, så det er virkelig dér, du bør skære ned. Hvis du synes, det er svært at undvære kød, så kan du altid starte med at holde kødfrie dage et par dage om ugen.

Der er ingen, der siger, at du bliver nødt til at blive vegetar eller veganer. Du kan sagtens spise kød engang i mellem. Det er langt bedre, at man gør en lille smule, end at man slet ikke gør noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *