Sådan sikrer du din næste bilferie bedst

Er man en familie eller et par, som ønsker den idylliske bilferie? Så er der et par gode råd at have med i bagagen, inden man smækker den sidste bildør. Har du fx styr på, hvordan dit mobilabonnement fungerer i udlandet, eller er du i tvivl om bilen overhovedet kan holde til den lange tur?

Få den bedste sikkerhed

Man behøver ikke nødvendigvis være nervøs for at bilen bukker under for den sydeuropæiske varme eller den skandinaviske kulde. Man ved aldrig, hvad der kan opstå af uforudsigelige udfordringer på vejen, når man rejser med bil. Derfor er det en god investering at få et abonnement hos Falck. De hjælper nemlig også til i udlandet.

Man kan lige forestille sig, at man er rullet ind over den italienske grænse, men bilen siger en mærkelig lyd og hele instrumentbrættet lyser foruroligende op. I disse tilfælde, så ringer man op til Falcks servicecentral i Danmark.

De vil sende en af deres samarbejdspartnere i landet, så man behøver ikke at kaste sig ud i diverse fraser på italiensk for ”hjælp, min bil er i stykker”. Så bliv autohjælpskunde hos Falck, så er man sikret sin næste bilferie.

Sørg for altid at have god dækning

Det næste punkt, som er mindst lige så vigtigt, er altid at have en god dækning. Det er ligegyldigt, om man befinder sig på de danske landeveje eller europæiske motorveje.

Man vil nødigt stå i en situation i udlandet, hvor alle har opbrugt deres data. Den vejhjælp, man eventuelt kunne have brug for i denne situation, vil ikke være til at komme i kontakt med. Det er derfor utrolig vigtigt at have styr på sit mobilabonnement, inden man tager afsted på ferie.

Det gælder nu også, hvis man får lyst til at se en film i løbet af turen. Det kan nemt blive utrolig dyrt at skulle punge ud i mobile data, hvis en enkelt film skal streames.

Få styr på at få mobil fri data, så du roligt kan bruge løs til dit normale forbrug i udlandet. Nogle abonnementer skriver sågar, hvor meget man har sparet i løbet af sin tur. Dette kan virkelig være en øjenåbner for mange, som lige pludselig vil indse, hvor mange penge, de reelt set har sparet.

Når man ikke skal tænke på sine data, kan man også frit undersøge omgivelserne og de bedste steder i nærheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *