Hvor skal du finde dine serier og film?

Serier og film er det helt store. Mange bruger mange timer på at se film, næsten dagligt. Det er en vild udvikling som har taget verden med storm. Der er bare en hage ved det hele. Den store udvikling har gjort, at der også er komme enormt stor efterspørgsel på de mange film.

Det har videre gjort at der er kommet enormt mange forskellige udbud af de forskellige tjenester. Det gør at mange kan have svært ved at forudse hvad der er klogt at vælge i forhold til hvad det er de gerne vil se. Når det kommer til at streame, hvad er det så man skal lede efter?

Den bedste pris

Det er altid en god ide at kigge på prisen, når du skal finde den rigtige streamingtjeneste. De kan variere meget i pris, men tit strækker det sig mellem 50- til 100kr om måneden. Prisen kommer også meget an på hvor meget indhold der er på siden, og hvor god kvalitet det har.

Hvis ud ikke føler at du har råd til det, er der flere der overvejer at købe det med et kviklån 5000. Det er dog måske ikke så god en ide, fordi det du har brug for, er at bruge få penge hver måned på et abonnement. Fordi renten bliver højere, når du skal købe et lille lån, er det tit en dårlig ide at købe noget for få penge.

Alternativt til streamingtjenester

Hvis du ikke føler at du har råd til en streamingtjeneste, er det godt at du bor i Danmark. Her findes der nemlig allerede flere måder du kan se tv og film på på internettet, helt gratis.

Du kan også vælge at bruge Filmstriben, bibliotekets lånebase til film. Det kan være en god ide, fordi det er gratis, og kan byde på en masse gode film på samme tid. Der er også regler for hvor høj kvaliteten af det der bliver lagt ud her skal være.

Du kan også gå dr.dk. Stream tv her, og du vil være sikker på en god overraskelse. Nogle mener at flow tv er dødt, men hvis man først dykker ned i det, kan man sagtens få noget lækkert ud af det. DR laver masser af kvalitets tv, og det ligger under public service-lovgivningen, som betyder at det skal have en værdi for os som borgere. Der er altså ofte mere indhold i deres serier end i en på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *