Jeg er vild med vandring 

Jeg er vild med vandring 

Det er så utroligt fedt at komme ud i den friske luft igen. Nu har jeg været i isolation i flere måneder, hvor jeg ikke har haft mulighed for at komme ud og opleve verdenen – hvilket stadig ikke er muligt. Jeg trænger til at komme ud og opleve hele verdenen. Oprindeligt havde jeg planer om at skulle rejse hele året rundt, hvor jeg skulle besøge Dubai! Her skulle jeg have spillet golf på en af verdens bedste golfbaner med 25 graders varme. Desværre bliver dette ikke en mulighed, da hele verdenen efterhånden er lukket ned. Jeg er derfor på markedet efter nye muligheder for at få dækket mine behov for eventyr. Her er jeg begyndt at få øjnene op for den danske natur, som rent faktisk giver mange muligheder for spændende eventyr. Første gang jeg bevægede mig ud i det fri, var i Silkeborg hvor jeg var omringet af dejlig natur samt Gudenå, som løb langs mig hele vejen. Her vandrede jeg faktisk rimelig langt, hvor jeg gennem flere omgange blev fuldstændig overrasket over hvor fantastisk naturen var. Jeg var slet ikke opmærksom på, hvor mange forskellige dyr man egentlig kan se på en lille vandre tur.  

Grundet disse fede oplevelser, er dette nu blevet en fast hobby for mig, hvorfor jeg nu mener, at der er skal investere mere tid samt kapital i det. Jeg har nu været meget aktiv på internet, hvor jeg har søgt efter hjemmesider, som kan tilbyde de rigtige produkter til mine behov. Her stødte jeg på PrisPresseren.dk, som egentlig har mange fine produkter, som kan være behjælpelig på næste vandretur. I deres outdoor kategori har jeg fundet lige hvad jeg søgte, et godt liggeunderlag, så jeg kan begynde at overnatte på mine ture. Deres oppustelige liggeunderlag går under navnet Berserkir. Dette produkt er helt perfekt til mig! Det er lille og kompakt så det passer perfekt til min rygsæk. PrisPresseren er faktisk helt perfekt, hvis man er på udkig efter gode tilbud på mobiltilbehør og lignende. Jeg fandt deres hjemmesiden gennem en artikel vedrørende liggeunderlag og vandring, hvor de gav et godt syn på alternativ motion under corona pandemien.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *