Sådan finder du den bedste cykelhjelm

Når man cykler meget, er det helt essentielt at være udstyret med den bedste slags, der kan beskytte dig, hvis ulykken sker. Men der mange slags cykelhjelme på markedet, der alle har forskellige form og funktion og kan variere overraskende meget i forhold til udseende og funktioner. Det kan derfor være svært at vælge mellem det store udvalg, især når man køber online og dermed ikke kan prøve hjelmene på selv. Der er mange forskellige foranstaltninger man skal have øje for som kunde inden man foretager sig det endelige valg, da det i sidste ende er dit hoved der skal beskyttes korrekt på vejene og cykelstierne.

Sikkerhedsgodkendte produkter

Ofte forholder det sig sådan at firmaerne bag produkterne lover ofte højt og helligt om deres kvalitet, men det vigtigste for dig som kunde er at gennemskue om dette er sandt ved for eksempel at undersøge om andre uafhængige firmaer har sikkerhedsgodkendt deres produkter og om andre kunder, der også har købt, synes godt om cykelhjelmen i anmeldelser. Men du kan vide dig sikker på, at det tyske firma Abus, der fremstiller cykelhjelme, har dine behov og ønsker som kunde for øje. Abus cykelhjelme er af allerhøjeste kvalitet muligt og er desuden sikkerhedsgodkendte som et af de mest anbefalede mærker overhovedet på markedet i dag. Læs mere om Abus cykelhjelm her: https://cykelshoppen.dk/brands/abus.

Mange forskellige varianter af Abus cykelhjelme

Som sagt er der et væld af forskellige varianter af cykelhjelme på markedet for tiden. Man kan få cykelhjelme der er helt runde eller cykelhjelme der er mere formede som kasketter og dermed sidder tættere på kraniet. På denne måde beskytter de hovedet bedre mod stød, hvis man for eksempel falder på cykelstien. Man kan også vælge mellem mange forskellige farver; man kan både spraglede farver og mønstre på sin cykelhjelm, hvis man ikke er fan af de ellers populære monokrome farver som sort, grå eller hvid. Hvis man ikke synes ens cykelhjelm ser særlig smart ud, findes der også varianter, hvor man kan skærme dets udseende med en hat af en slags. Så kan man komme smart på arbejde samtidig med at man skærmer for solens skarpe stråler om morgenen.

Griber dig når uheldet er ude

Det er helt afgørende for ens oplevelse som cyklist at købe sig en god Abus cykelhjelm, der beskytter ens på den helt rigtige måde. På denne måde er du forsikret, hvis uheldet nu er ude en dag og du bliver ramt eller falder på cykelstien. En cykelhjelm kan beskytte dit hoved fra stød fra den hårde vej af asfalt eller beton og tager derfor det værste fald for dig. Den rigtige cykelhjelm beskytter dig derfor fra at få varige men, såsom hjernerystelse eller hjerneskade eller døden i allerværste fald. Hvis du blot bruger et par hundrede kroner på en sikkerhedsgodkendt og anbefalet cykelhjelm og rent faktisk bruger den når du cykler, behøver du ikke at fortryde det senere hen. Kombineret med altid sikker og ansvarlig kørsel på cykelstierne kan cykelhjelmen være opskriften på et trygt og ubekymret liv på vejene som cyklist.

1 thought on “Sådan finder du den bedste cykelhjelm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *