Selvstændig? Lav din egen hjemmeside

Hvis du er selvstændig og skal sælge et produkt eller en service, så skal du selvfølgelig have en hjemmeside. Det er via din hjemmeside, at de fleste folk vil finde dig – og derfor er det både vigtigt, at de har mulighed for at finde den, og at de kan finde ud af at bruge den, når de kommer frem til dig.

 

Find din webhoster

Når du skal lave din hjemmeside, så skal du først og fremmest have en webhoster. Du kan finde forskellige udbydere på dk hosting. Det er ikke helt gratis at have en hjemmeside, men det behøves langt fra at være dyrt.

 

Brugervenlighed i højsædet

Når dine potentielle kunder skal bruge din hjemmeside, så er det vigtigt, at den er lavet meget brugervenligt. Det nytter ikke noget, at dine potentielle kunder er irriterede, når de kommer til din hjemmeside. Det skal ikke være besværligt at navigere rundt, og selvom det kan synes fristende at gøre et eller andet vildt og spændende med hjemmesiden, så er det langt bedre, at du fokuserer på at have en rigtig god brugervenlighed. Både Charlotte på 18 og Birte på 60 skal kunne finde ud af at navigere rundt derinde.

 

Skab reklame for din hjemmeside

Det er dog ikke nok bare at have en hjemmeside. Det er også vigtigt, at man sørger for at gøre lidt reklame for den. Du kan lave reklamer på flere forskellige måder. Du kan f.eks. bruge Facebook- og Google Ads. De to reklameformer har hver deres fordele. Det smart ved Facebook Ads er, at man kan indsnævre sin målgruppe meget præcist, så man har mulighed for ramme de helt rigtige. Du kan f.eks. indsnævre efter alder, køn og geografisk placering. Det gode ved Google Ads er, at det ikke reklamer, der på samme måde bliver kastet i hovedet på folk. Når man køber en reklameplads på Google, så køber man adgang til at komme frem efter et bestemt søgeord eller en bestemt søgefrase. Det er altså kun, når folk skriver dette i søgefeltet, at din reklame kommer frem. Til gengæld ligger den allerøverst i Google, og det betyder, at der er mange, der vil klikke sig ind på den.

 

Mangler du penge til din hjemmeside?

Det behøves som sagt ikke at være dyrt at have en hjemmeside, men man kan godt komme til at betale lidt for at få lavet noget digital markedsføring, hvis man ikke selv har forstand på det. Det er dog penge, der er rigtig godt givet ud. Du kan tage et sms lån penge samme dag, hvis du mangler penge til at støtte din forretning. Det er godt at investere i sig selv, og det betyder også bare, at du tror på det, du laver.

4 thoughts on “Selvstændig? Lav din egen hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *