Guide til elitedating

Antallet af single personer i Danmark vokser og vokser, man kunne ellers forestille sig at det var blevet nemmere i en tid hvor teknologien tilbyder så mange muligheder. Især succesfulde eller målrettede personer oplever at det er svært at finde den rette partner. Det er måske meget logisk at vi, i en tid hvor vi stiller høje forventninger til os selv, også stiller samme høje krav til en partner. Er du en af dem der har det sådan, så prøv Elitedating her finder du folk med samme syn på tingene som dig.

Hvordan kommer jeg i gang.

Kort forklaret er det jo ret nemt at komme i gang med at date online, du tilmelder dig blot ved at oprette en profil, lave en tekst og smide et par billeder op.

Vupti! så er den klaret – Nu er det jo bare ofte aldrig så nemt gjort som det er sagt. Som med så meget andet i livet ved du at du kun får resultater der matcher din indsats. Derfor bør du selvfølgelig lægge lidt energi og omtanke i hvad det er du gerne vil opnå – og vær ikke bange for at stile højt, hellere det end at gå på kompromis med sig selv.

 

Nogle af de mest succesfulde forhold er der hvor begge parter føler de har lavet et overscoring.

Hvad skal jeg overveje.

Lad for det første være med at sælge dig selv “for billigt” altså, tal ikke ned om dig selv, men udtryk dig klart om hvad en evt. partner kan forvente af dig, og også samtidig hvad du forventer af dem. Ærlighed vil altid være det man kommer længst med indenfor dating, så derfor hjælper det ikke noget at du skriver at du vil elske at lave mad til din drømmefyr hvis du i virkeligheden er mest til take-away.

 

Det er næsten umuligt at finde en partner der har alt det man ønsker sig fra starten, så måske skal du sænke dine forventninger lidt og indse at et forhold er en rejse, hvor man udvikler sig sammen. Et forhold handler ikke altid om at have samme interesser, det handler også om at kunne supplere hinanden godt, og være tilpas med det. Hvis du netop hader at håndtere budgetterne men elsker at nørde med noget skriftligt, så er det jo optimalt at du finder en partner der har det omvendt, så kan i nemlig opnå nogle gode resultater når i lægger jeres ressourcer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *